Lördagsgodis är inget ugandiska barn är vana vid. Inte heller våra. Men lite gott på helgen efter en lång skolvecka är väl aldrig fel så då brukar det ofta bakas eller lagas något extra.
Den här gången var de sugna på popcorn.
Det är inga mikro-pop som gäller utan sådana som görs på majskorn köpta på den lokala marknaden och sedan tillagas över öppen eld. Lite mer jobb (särskilt eftersom man först måste rensa bort smuts från kornen) men väldigt gott när det är klart.
Åh men saker som man lagt ner mycket tid på smakar alltid extra gott ❤️ dessa popcornen är ändå tusen ggr godare än mikro ? Med vänlig hälsning, en som aldrig haft mikro hemma nu eller i barndomshemmet ?
Åh men saker som man lagt ner mycket tid på smakar alltid extra gott ❤️ dessa popcornen är ändå tusen ggr godare än mikro ? Med vänlig hälsning, en som aldrig haft mikro hemma nu eller i barndomshemmet ?