Eftersom Alex har varit här i
Sverige tre gånger har han koll på hur det mesta fungerar och anpassar sig väl.
Med några undantag.
Häromdagen bjöds det på
smörrebröd där man fick komponera ihop sina egna smörgåsar. Alex tog en brödskiva på vilken
han la några räkor. Han fastslog att det blev lite tamt med bara räkor så han spanade ut över bordet efter något att piffa till det hela
med.
smörrebröd där man fick komponera ihop sina egna smörgåsar. Alex tog en brödskiva på vilken
han la några räkor. Han fastslog att det blev lite tamt med bara räkor så han spanade ut över bordet efter något att piffa till det hela
med.
Vad valet föll på?
Ägg? Majonnäs? Grönsaker? En dillkvist kanske?
Nej, Alex valde att toppa med…
…en klick rödbetssallad.
Jag kom av mig i mitt eget monterande för en stund.
Alex: What?
Jag: …
Alex: What?
Jag: Haha, nothing.
Vem är jag att säga vad man kan
eller inte kan ha på sin räkmacka.
eller inte kan ha på sin räkmacka.
(Uppenbarligen föll kombinationen honom i smaken
eftersom han slukade det hela på några få sekunder.)
Karin Carlsson säger
Haha, härligt!
Katarina säger
Rödbetssallad och skagernröra är väl en inte helt ovanlig kombo av klet till grillad special eller tundbrödsrulle så han är kanske mer svensk i smakerna än du anar 🙂
Anonym säger
Haha så roligt! Måste även passa på att säga att du skriver väldigt, väldigt bra och denna blogg är en av få jag har som "daglig rutin" att gå in på. Heja dig och dina skitungar 🙂